Forum |
|
|
34612. | Odnośnie wpisu numer: 34597 Panie Dąbrowski, przeholował Pan.
To ja na Pana głos swój oddałam a Pan teraz obraża moją koleżankę, pisząc o niej "roznegliżowana panienka"?
[...] wystąpiła w spocie reklamowym Iławy, osiągnęła w życiu więcej od Pana. Jest Bursztynową Miss Polski 2014, jest też [...], a Pan ją tak śmie nazywać? I jeszcze dwie inne dziewczyny, których akurat nie znam, ale wiem, że są modelkami z Iławy.
Rozczarował mnie Pan. Oczekuję, że przeprosi je Pan publicznie za swe szowinistyczne wpisy. [...] |
|
| zawiedziona |
| Iława, Wtorek 26-01-2016 |
|
34611. | Odnośnie wpisu numer: 34610 Pojedli, popili, szaraczków nie zaprosili... |
|
| elita |
| Susz - Miasto i Gmina, Poniedziałek 25-01-2016 |
|
34610. | Co roku wystawny bal noworoczny z wyżerką - ale za czyje pieniądze?
Za nieswoje a nasze podatników ciężkie pieniądze!
Utrwalona to tradycja burżuazyjna, ale już tylko w naszym Suszu.
Proponuję te pieniądze przeznaczyć na...
No właśnie, jest tyle jest potrzeb, więc niech ktoś ruszy głową. |
|
| Pola |
| Susz - Leśna, Poniedziałek 25-01-2016 |
|
34609. | Odnośnie wpisu numer: 34607 Panie Bartku szanowny!
Polska znajduje się od 25 lat już w takim rozkładzie gospodarczym oraz moralnym społecznie, że jej lud z młodzieżą myślą dziś, iż dla odzyskania suwerenności, co jest tożsame z wolnością, wystarczy niemanifestowanie lub przejęcie władzy.
Tymczasem władanie krajem dla jego dobra - wbrew sąsiadom, którzy chcieliby narzucić swą wolę - oznacza bój krwawy przy pomocy narzędzi ukrytych podobnych do bomby atomowej.
Polska znalazła się w śmiertelnym potrzasku, gdyż taka opozycja nie jest opozycją, a tylko polskojęzyczną wywrotową i wrogą Polsce "V Kolumną", szukającą "pomocy" u obcych, aby obalić nowe rządy i odzyskać swoje dotychczasowe pozycje z przywilejami - z cenę sprzedania wszystkiego.
Nawet ojca, matki, brata i siostry.
Gdyby Marszałek Piłsudski żył do dziś, rozbudowałby Berezę Kartuską i nawet nie mrugnął okiem przed wysłaniem zaprzańców w dyby. Amen. |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|