Forum |
|
|
| 31742. | Odnośnie wpisu numer: 31741 Nie martwcie sie kochani!
Teraz pomoze uporzadkowac PiS najlepszy negocjator w Ilawie. Jedynym kompetentnym, uprawnionym do tego z wielkim poprciem spolecznym w bardzo mocnym mandacie powszechnego wyboru bezposredniego oraz zdolnym uporzadkowac obydwie koalicje - zarowno w powiecie, jak i w miescie - jest tylko Burmistrz Adam Zylinski.
Pan Adam Zylinski zna bardzo dobrze kadrowe mozliwosci i personalne charakterystyki nie tylko swojego komitetu wyborczego, ale i kolegow z ilawskiego PiS-u. Mozna Mu zaufac.
Zylinski od zawsze mial dobra opinie, czyste rece i szczere intencje dla zbiorowego interesu Ilawy, a najmniejsze podejrzenia o jakies sprawki zalatwial blyskawicznie jak niedawno Kaczynski z Hofmanem (za 300 zl), czyli chwyt za twarz i won na bruk.
Byc moze to wlasnie dlatego wszelkiej masci regionalni kombinatorzy szukaja za wszelka cene mozliwosci takiego ulozenia koalicji, zeby byc poza zasiegiem oczu A. Zylinskiego, bo z Nim nie pokombinuja w zadnej tematyce.
Panie Adamie!!! Wyborcy PiS w duzej mierze maja do Pana ogromne zaufanie. Prosze posprzatac Ilawe po PO Rygielskiego & Hordejukowej. |
|
| | Kanclerz |
| | Ilawa, Poniedziałek 24-11-2014 |
|
| 31745. | Odnośnie wpisu numer: 31723 Może redakcja Kuriera dokona kompleksowej analizy, ile pieniędzy przez ostatnie lata nagle otrzymali księża proboszczowie na remonty kościołów w naszym powiecie?
Pan wiceminister Żuchowski, również jako p.o. generalnego konserwatora zabytków, wygrał do sejmiku ponieważ dawał kasę na remonty kościołów. |
|
| | Lalka |
| | koło Lubawy, Poniedziałek 24-11-2014 |
|
| 31744. | Odnośnie wpisu numer: 31741 Marku Polański! Do Ciebie kieruję te słowa!
O twych poczynaniach i zdradzie PiS z iławskim PO dowie się lada dzień warszawskie kierownictwo PiS. Lokalna organizacja wysłała delegację w tej sprawie do centrali. Jak będziesz się tłumaczył?!
Co znowu Tobie obiecał kumpel karciany, Twój Maciek Rygielski? Stołek wicestarosty? A może fotel starosty? A może tylko jakiś etacik w szkole powiatowej? Za drobne przehandlowałeś kolegów.
Myślisz, że nikt nie wie, gdzie sobie po cichu dorabiałeś na zastępstwo?
Obaj wstydu nie macie razem z Rygielskim! |
|
| | MRJ |
| | Iława, Poniedziałek 24-11-2014 |
|
| 31747. | Odnośnie wpisu numer: 31744 Nie wiem czemu wszyscy się tak ekscytują wyborami.
Przecież tak naprawdę 90 procent osób biorących udział w tej zabawie myśli nie o dbaniu o los społeczeństwa, a jedynie o własne partykularne interesy, czego przykładem jest zwykłe kupczenie stanowiskami zarówno na szczeblu samorządowym, jak i ogólnokrajowym - ty mi, ja tobie, a to zatrudnię siostrę, a ty mi żonę etc.
Niestety ci, którzy myślą o dobru publicznym są w mniejszości, albowiem dzisiaj w polityce błyszcza różnego rodzaju celebryci, populiści czy też inne ewenementy.
Dlatego wyławiajmy te perełki z szarej masy polityki i kontrolujmy tych, którzy myślą jedynie o swojej kieszeni. |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|